Beseda po projekci filmu In Utero

24. 02. 2023 Peter Bartal

Beseda s Helenou Máslovou, lékařkou, která se mnoho let věnuje psychosomatice, práci s traumatem, dlouhodobě usiluje o humanizaci porodnictví a podporu ranné vazby matky a dítěte (bondingu) Karolínou F. Tehrani, velmi zkušenou dulou a lektorkou, její zkušenosti u porodu začínají již v roce 2001 a Lilií Khousnoutdinovou, historičkou, aktivistkou a zakladatelkou Nadačního fondu Propolis čili spolku na podporu ženských charitativních a osvětových iniciativ, je také dulou.

Besedu s Lilií Khousnoutdinovou, Helenou Máslovou a Karolínou F. Tehrani, která proběhla 17. 2. v Praze  organizovali společně Aktivace potenciálu a Peter Bartal

Omlouváme se za zhoršenou kvalitu zvuku v nahrávce.

Beseda byla spřátelenou akcí ke kongresu MYSL TĚLA , který proběhne 11. 3. v hotelu Olšanka v Praze https://www.thomasverny.cz Na který vás také srdečně zveme.

 

--------------------------

Také by vás mohla zaujmout přednáška: Jak porod Ovlivňuje náš život?

Tato přednáška s praktickými cvičeními sezabývá celoživotními důsledky našeho porodního příběhu a tím, jak nám jeho uvědomění může pomoci rozvinout nové tvůrčí možnosti v životě. Přednáška je vhodná pro každého bez předchozí zkušenosti s prací s tímto tématem.